سایت شیک : طراحی سایت

ظرفیت خدمات اشتراکی محتوا تا دو سال آینده 10 برابر می شود

ظرفیت خدمات اشتراکی محتوا تا دو سال آینده 10 برابر می شود

به گزارش سایت شیک، مدیرعامل آسیاتک در نشست بررسی تاثیر فیبر نوری بر صنعت VOD اعلام نمود: ظرفیت خدمات اشتراکی محتوا تا دو سال آینده 10 برابر می شود.



به گزارش تجاری خبرگزاری مهر، دومین نمایشگاه ملی رسانه های صوت و تصویر فراگیر ایران «رصتا» از روز یکشنبه دهم دی ماه شروع به کار کرد. در حاشیه این نمایشگاه، مجموع عمومی رسانه های صوت و تصویر فراگیر ایران (رصتا)، نشست ها و پنل های تخصصی متنوعی را بمنظور بررسی چالش ها و ظرفیتهای این حوزه برگزار کرد.
یکی از این جلسه ها به بررسی «تاثیر فیبر نوری (FTTH) بر صنعت VOD» اختصاص داشت که طی آن، محمد علی یوسفی زاده، مدیر عامل شرکت آسیاتک و محمد حسن شانه ساززاده، رییس هیات مدیره شرکت شاتل نظرات و راهکارهای خودرا مطرح نمودند.
در این جلسه، مدیر عامل آسیاتک در مورد برنامه های این شرکت در عرصه محتوا اظهار داشت: «پروژه فیبر نوری از شروع دولت سیزدهم، بمنظور توسعه این فناوری برنامه ریزی شد، علاوه بر آسیاتک، اپراتورهای مختلفی از طرف وزارت ارتباطات موظف به اجرای این پروژه شده اند. آسیاتک یکی از اپراتورهایی است که از همان ابتدا برنامه های خودرا برای سرمایه گذاری و توسعه بخش محتوا هم شروع کرد و سیاست های ما دراین زمینه با تحولی جدی مواجه شد».
مدیرعامل آسیاتک به تاثیرات فیبر نوری در تغییر نسل تکنولوژی اشاره نمود و تصریح داشت که این فناوری توانسته نحوه دسترسی کاربران به محتواهای صوتی یا تصویری را در سرتاسر جهان متحول کند و امروزه کاربران بدنبال سرویس هایی هستند که به آنها اجازه می دهد تا در هر زمانی که می خواهند به تماشای محتوا بنشینند.
مدیرعامل آسیاتک ضمن تشریح چالش های توسعه خدمات خدمات محتوایی اظهار داشت: «ما هنوز به یک نقطه واحدی در تدوین استاندارد ارائه خدمات محتوایی نرسیده ایم. مدلهای فعلی مبتنی بر IP است و از ترافیک اینترنت بهره می برد اما ما نیاز به مدلهای دیگری داریم که در این بخش باید نهادهای نظارتی مثل صدا و سیما و نظیر آن، همکاری کرده و آنرا به یک مدل ارتباطی تبدیل کنند».
یوسفی زاده در ادامه اشاره کرد: «ما باید تصمیم بگیریم که آیا می خواهیم از همان تکنولوژی های قدیمی ۱۰ سال قبل استفاده نمائیم، یا نه؛ می خواهیم از یک بستر یا شبکه مستقل استفاده نمائیم که نحوه محاسبه ترافیک آن، با نحوه ترافیک اینترنت جدا باشد. اینها لایه های اصلی تغییر نسل شبکه است، بطور مثال اگر پایه همه این خدمات یک لانچر اندرویدی باشد این لانچر در مودم می تواند تاثیر زیادی در توسعه سرویس ها و هزینه های مشتریان داشته باشد».
مدیرعامل آسیاتک در مورد هدف گذاری پروژه توسعه فیبر نوری اظهار داشت: «وزارت ارتباطات هدف را بر روی پوشش فیبر نوری برای ۲۰ میلیون خانوار گذاشته است، هدف ما در آسیاتک پوشش چهار میلیون خانوار است که از این رقم یک ونیم میلیون خانوار در کلانشهرها و ۲ونیم میلیون در شهرها و مراکز استانها خواهند بود. با تکمیل این پروژه طی دو سال آینده، دسترسی ارتباطی خانواده ها تا ۱۰۰ برابر توسعه می یابد و طبیعتا حجم محتواهای آنلاین گسترده تر شده و برای همین نیاز است تا از همین حالا برنامه ریزی ها برای این بخش صورت گیرد. بطورمثال حالا تعداد کاربران خدمات اشتراکی محتوا در کشور شاید به یک تا یک و نیم میلیون کاربر یا خانوار برسد، این رقم در آینده تا ۱۰ برابر جای رشد دارد».
مدیر عامل آسیاتک در پاسخ به سوالی در مورد مدلهای درآمدی آینده این سرویس ها اظهار داشت: «ما در آسیاتک، در حوزه خرید و انتقال ترافیک پیشرو و میزبان خیلی از پلت فرم ها بودیم، اما واقعیت این است که این حوزه در آینده درآمدهای خودرا از دست می دهد، چونکه این جنس از انتقال ترافیک و محتوا در شبکه فیبر نوری معنای ندارد و مدلهای درآمد به سمت تبلیغات و اشتراک می رود، در دنیا هم اپراتورها از پلت فرم ها مبلغی را دریافت می کنند تا ترافیک خودرا به مشتری نزدیک کنند».
یکی از کارهای آسیاتک در بخش VOD به راه اندازی پلت فرم «تماشاخونه» است که یکی از معدود پلت فرم های بدون حق اشتراک یا رایگان استریم فیلم و سریال است.
آسیاتک در پروژه ملی فیبر نوری، مسئولیت عملیات اجرائی این پروژه را در شهرهای مختلف استانهای کشور شامل: مازندران (شهرهای چالوس، نکا، عباس آباد، کیاکلا، نشتارود)، کرمانشاه، تهران، زنجان (زنجان و خرمدره)، لرستان (خرم آباد، دورود، الیگودرز، ازنا)، فارس (کازرون، شیراز)، اصفهان (خوانسار، نجف آباد، خمینی شهر)، چهارمحال و بختیاری (سفید دشت)، سمنان (گرمسار، سمنان، مهدی شهر و دامغان) برعهده دارد.
برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت رسمی آسیاتک به مراجعه کنید و با مزایا و خدمات جانبی این شرکت به مشترکان خدمات فیبر نوری آشنا شوید.



منبع:

1402/10/15
17:53:01
5.0 / 5
400
تگهای خبر: آنلاین , اپراتور , اینترنت , تكنولوژی
این مطلب سایت شیک را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۲
طراحی سایت شیک
طراح سایت شیک